wie ben ik ?

hey, 

Ik ben Carine Dedeken,
beter bekend als "de knutseljuf van de opvang".

Mama van 2 kinderen en al 20 jaar samen 
Ik werk nu al 12 jaar in de opvang van Stad Deinze. 

Ik heb al op verschillende scholen gestaan:

Mozaïek, Leernest, Driessprong, 

Leieparel, Kleurenplaneet, Erasmus. 

Ik sta in de vakanties ook in de Brieltuin. 

Ik heb Kinderzorg gestudeerd 

Bij deze wil ik gebruik maken om eventjes wat meer over mijzelf te vertellen.
Ik kom uit een gezin van 5 kinderen: ik heb nog 1 zus en 3 broers. 

Mijn mama was vroeger onthaalmoeder (25 jaar lang)

Dagelijks waren er 8 kinderen waar mijn mama op paste, mijn  3 neven en 2 nichten die naast ons woonden zaten ook meer bij ons dan dat ze thuis zaten. In een bepaalde periode waren er ook kinderen in het weekend bij ons. 

In de vakanties waren er nog andere neven en nichten die ook bij ons waren, dus altijd veel volk bij ons, 

Alle dagen was ik bezig met de kinderen, dat vond ik het leukste wat er was. 

we hadden een hele veranda, een zandbak en een grote tuin om in te spelen. Tv mochten we enkel 's avonds bekijken, gsm's bestonden er nog niet, dus wat moesten we doen: spelletjes spelen, knutselen, buiten spelen, kleuren, kortom alles wat ik nu probeer te doen in de opvang. 

Ik ben het met de paplepel ingegeven om creatief bezig te zijn met kinderen, dus is het voor mij o zo normaal dat ik snel iets kan bedenken om te doen met de kinderen, als ik bv kartonnen bordjes zie, dan denk ik automatisch aan wat ik er allemaal kan mee doen, 

Dat is ook de grootste reden waarom ik met mijn website begonnen ben, omdat ik besef dat het voor mij zo normaal is en voor veel andere mensen o zo moeilijk is om dingen te vinden om te kunnen doen met de kinderen, 

Ik heb nu een garage vol met materiaal om te knutselen, dus zal ik nog veel meer ideeën op mijn website kunnen zetten, 

ik ben nog aan het twijfelen of ik het met filmpjes zou doen of enkel met foto's. ik bekijk het wel en jullie zien het wel, 

als jullie nog ideeën zoeken, laat maar gerust weten en ik help jullie heel graag verder!

tot de volgende keer


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.