Isomo

Isomo wordt  vaak vermeden door de reden dat de bolletjes overal rondvliegen. Toch kan je er mooie dingen mee maken, zie maar:

dit hartje hebben wij in de opvang gemaakt rond de periode van Pasen. 

Een mama had veel grote stukken liggen die ze ging moeten weggooien, ik had deze gevraagd, met de reden om er mooie dingen te kunnen mee maken. 

Tekenen op isomo  vind ik persoonlijk niet zo makkelijk omdat je heel snel gaten, krassen maakt om je stuk, 

Voor het uit te snijden heb ik gebruik gemaakt van een snijmes, want met een schaar is dit echt wel onmogelijk, je breekt je stuk heel snel zo. 

De hartjes hebben wij opgekleefd met gewone lijmsticks, maar je kan dit zeker ook doen met speldjes (voordeel van de speldjes is dat je het gemakkelijk kan verwijderen/veranderen, nadeel is dat je de gaatjes blijft zien) als je ze opkleefd met lijm, zoals wij deden, gaan die er moeilijk af. dus eigenlijk heeft het alletwee zo zijn voor -en nadeel.

Dit heb ik persoonlijk niet zelf gemaakt, maar ik wil er toch wel iets over zeggen. 

om zoiets te maken is het het beste idee om dit met isomo te doen, omdat dit echt wel goed blijft zitten, nadeel is dat je die bol achteraf niet meer zal kunnen gebruiken.

als je echte bloemen zou gebruiken bv dan ben je beter dat je steekschuim kan gebruiken, dan kan je ze water geven en blijven je bloemen nog een tijdje vers.