Altijd Feest!!

Binnenkort iets te vieren, een verjaardag, een bedankje voor op de feesttafel, voor vrienden of collega's, attentie voor de medewerkers? Bij Altijd Feest vind je alles om het feest nóg leuker te maken. Bestel nu jouw traktaties en ontvang ze tijdig bij jou thuis! zeker kijken op de webshop van onze lieve Twiggy:

www.altijd-feest.be 

Over Twiggy:

Mijn gezin en ik wonen in Oost-Vlaanderen, Deinze. Met deze webshop wil ik alle kinderen gelukkig maken en de zoektocht naar leuke verjaardagstraktaties iets gemakkelijker maken voor ouders! Want hoe fijn is het wel niet om de klasgenootjes van jouw zoon of dochter te verrassen met de tofste en origineelste cadeautjes?

Het idee om iets uit te werken voor de speciaalste dag van 't jaar groeide vanzelf, omdat ik veel bezig ben met kinderen. Ik Twiggy werk als kinderverzorgster in een peuterklasje. Als ouders kennen we ook de jaarlijkse struggle: "Wat gaan we nú weer geven als traktatie voor de kindjes in de klas?". 

Op Altijd Feest vind je traktaties en uitdeelcadeautjes voor kids van 2,5 tot 12 jaar. Natuurlijk staat er geen leeftijd op pakjes, maar daarmee heb je toch een beeld van wat je kan verwachten. 

Met véél goesting ontlast ik graag jullie, ouders, bij het zoeken naar een geschikte traktatie. Bekijk gerust ons aanbod. Alles word met massa's liefde gemaakt en verzorgd. Wat hebben we nog meer nodig voor een onvergetelijke, geslaagde verjaardag, toch?